Cartell concert solidari amb una foto de grup de Clams01.12.2016 | Dimarts 13 de desembre el grup inclusiu Clams oferirà un concert solidari per la intel·ligència límit. El benefici de les entrades es destinarà a les entitats acidH i “in Via”.

L’espectacle tindrà lloc a la Sala Luz de Gas i serà conduït pels actors Toni Albà i Pep Planas. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través d’Atrápalo, a 10€ o directament en taquilla el mateix dia del concert, per 12€.

Concert solidari per la inclusió de persones amb intel·ligència límit

Clams va sorgir del projecte Música per a la Inclusió, on membres del cor de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, al Guinardó, col·laboraven amb el grup Pool, acompanyant-los en la gira de presentació del seu disc. Actualment donen vida a la banda una dotzena d’alumnes d’aquesta coral i diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon). L’objectiu comú dels seus concerts solidaris és promoure un canvi de mirada sobre les persones amb diversitat funcional i visibilitzar les seves capacitats, facilitant la seva inclusió social.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/gJ7Fi2iIm0c”]

Recommended Posts