20190325_Conciertem25.03.2019 | Organitza Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials

El dissabte 13 d’abril a les 17h el Centre Cultural Albareda (Albareda 22, Barcelona) tornarà a acollir el Conciertem, un concert inclusiu organitzat pels joves i educadors/es del Centre de Dia Tres Pins -equipament d’atenció diürna per a persones amb discapacitat intel·lectual de l’entitat. Enguany la iniciativa celebra la seva VI edició de la mà de BlueMoon, grup de música acústica que interpreta versions de clàssics del rock dels 60, 70 i 80.

Els usuaris del centre són els encarregats d’acollir i informar als assistents durant el concert a més de donar suport a la banda musical en allò que necessita i supervisar que tot funcioni correctament a la sala.

Reserveu les vostres entrades a residencia3P@fhspereclaver.org

 

Conciertem

L’objectiu del projecte, que va néixer l’any 2013 per la iniciativa d’alguns monitors del centre de dia, és promoure la música com un canal pel desenvolupament personal i d’inclusió social. “Apostem per projectes que cohesionen a tothom i que permeten gaudir i compartir d’una activitat d’oci en comú. En el cas concret del Conciertem apropem la música en directe a tota persona que vulgui gaudir-la doncs és un espai obert al públic en general i a totes les entitats del Poble-Sec, però sobretot a aquelles persones que mai han pogut viure un concert en viu”, explica Ana Alcaraz, coordinadora tècnica de la Residència i Centre de Dia Tres Pins.

Recommended Posts