Concurs de realts de voluntariat social14.03.2017 |La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la vuitena edició del Concurs de Relats de Voluntariat Social a Lleida. La convocatòria està oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social. Compta amb dues modalitats: una adreçada a majors de 20 anys i l’altra a joves d’entre 16 i 20 anys. Es pretén així que els més joves també puguin donar la seva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt. En el cas d’aquells joves que encara no estiguin en una entitat de voluntariat, poden explicar alguna activitat positiva que sovint passa al nostre entorn com valorar, per exemple, un acte solidari.

Els relats es poden presentar fins al 19 d’abril. Un jurat format per persones coneixedores del món literari i del voluntariat, decidirà els relats guanyadors, que es faran públics en un acte el dia 25 d’abril.

Una selecció dels millors relats s’aniran publicant en el blog “Val la pena!” durant l’any següent a l’entrega de premis. També una selecció es publicarà al Diari La Manyana.

Formulari d’inscripció

 

 

Recommended Posts