20180320_Concurs-literari-surt20.03.2018 | Organitza Surt

Sota el lema ’25 anys compromeses amb les dones’, la Fundació Surt dona el tret de sortida a les activitats de celebració del seu aniversari amb el concurs literari ‘Les dones del Raval’. S’adreça a infants, joves i persones adultes del barri.

Les obres participants poden ser una narració breu, un micro relat o bé una poesia, centrada en les dones al barri del Raval, en català o castellà. S’han establert quatre categories (infantil de 6 a 8 anys, infantil de 9 a 11, juvenil de 12 a 17 i adulta) i les persones participants només poden presentar un sol treball.

El termini de presentació d’obres finalitza el 14 d’abril. Aquestes es poden enviar per correu electrònic a comunicacio@surt.org o entregar-les presencialment a la seu de Surt (Guàrdia 14, baixos). Els premis es lliuraran el 23 d’abril a la rambla del Raval.

El jurat el conformen les escriptores Jenn Diaz i Begoña García Carterón, la historiadora Soledad Bengoechea, la responsable de comunicació de la Fundació Tot Raval, Mireia Aranda, i la responsable de comunicació de la Fundació Surt, Carme Porta.

Bases del concurs

Recommended Posts