Fòrum Veïnal sobre Turisme14.06.2016 | Els propers 1 i 2 de juliol tindrà lloc el 1r Fòrum Veïnal sobre Turisme, punt de trobada de especialistes en l’àmbit turístic i el seu impacte en els barris de Barcelona, coincidint amb el primer any de vida de l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS).

El fòrum, sota el lema ‘La ciutat és per viure-hi, no per viure’n’, arrencarà divendres amb la presència de representants de les principals federacions veïnals de la ciutat i del periodista Antonio Baños i comptarà amb les intervencions de Francesc Muñoz, geògraf urbà; Saida Palou, antropòloga social i cultural; i Reme Gómez, de l’AV Barri Gòtic i ABTS.

Dissabte es podrà assistir a tallers sobre ‘La substitució d’usos: habitatge i espai públic’, ‘Els models alternatius a la indústria turística’ i ‘Ports, creuers i mobilitats’. A l’espai obert de discussió hi haurà un intercanvi d’experiències sobre autoorganització amb amb Las Kellys, Tot Inclós i Aturem Bcn World entre d’altres.

Els actes tindran lloc a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190, Barcelona). El programa complet i la inscripció ja estan disponibles.

Recommended Posts