Cartell conferència 'Frnar l'augment de la pobresa infaltil'31.01.2017 | Continua el cicle ‘Els dilluns dels Drets Humans’ amb la conferència ‘Frenar l’augment de la pobresa infantil. Com protegim els més vulnerables?’ a càrrec de Sor Lucía Caram, monja dominica contemplativa i promotora de diverses obres d’acció social, i de Salvador Busquets, director de Cáritas Diocesana de Barcelona.

Es parteix del fet que a Catalunya estem per sota de la mitjana europea en inversió pública en infància, s’hi dedica un 0,9% enfront del 2,2% que hi destinen els 28 països europeus. Es calcula que tres de cada deu ciutadans menors d’edat catalans afronten situacions de pobresa i exclusió social. Davant d’aquesta realitat, es posa de manifest que el país no ha fet prou per construir un sistema sòlid de suport als infants per tal d’afavorir el seu benestar i revertir els indicadors de pobresa i desigualtat infantil i es plantejarà quins drets dels infants es vulneren i què es pot fer per revertir-ho.

 

L’acte tindrà lloc a la seu de Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona) a les 19h. L’entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. També es retransmet en directe a www.cristianismeijusticia.net/en-directe

Recommended Posts