20181227_Congres-Terrassa27.12.2018 | Organitza CEPS Projectes Socials, Universitat de Vic i Ajuntament de Terrassa

En el marc del projecte ‘Igualtats connectades, Interseccionalitat en Polítiques Públiques’, s’organitza el Congrés Europeu ‘Interseccionalitat a les polítiques locals: experiències, eines i debats’ que es portarà a terme el dimecres 13 de febrer de 9.30 a 18h a l’Auditori de Terrassa (Miquel Vives 2).

El Congrés combinarà teoria i pràctica i s’hi exposaran experiències internacionals d’aplicació d’interseccionalitat en polítiques locals. Està dirigit a personal d’administracions locals, tècnics que treballin en l’àmbit de polítiques d’igualtat, personal d’entitats i organitzacions que estiguin interessats en aquesta matèria, i públic en general.

La ponència inicial “Una lectura interseccional de les polítiques d’igualtat de gènere en el context escandinau”, serà a càrrec de Diana Mulinari, de la Universitat de Lund (Suècia). Posteriorment hi haurà tres taules d’experiències simultànies, quatre tallers simultanis i una taula rodona com a cloenda.

L’espai és físicament accessible per a persones amb mobilitat reduïda. En cas que es requereixi d’algun altre servei d’accessibilitat, caldrà indicar-ho en fer la inscripció. A més, per tal de facilitar la participació de persones amb infants a càrrec, es podrà comptar amb un servei de canguratge que també caldrà sol·licitar prèviament, a la inscripció.

Inscripcions

Recommended Posts