20180323_Conectatblau-cartell_de_la_festa23.03.2018 | Organitza Associació Aprenem

La festa ‘Connecta’t al blau’ organitzada per celebrar el Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme (2 d’abril), tindrà lloc el proper 8 d’abril de 9 a 14h. És una celebració ciutadana que vol reivindicar els drets de les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) i fer prendre consciència sobre les seves necessitats i les de les seves famílies. En definitiva, trencar amb els mites que envolten les persones amb autisme és un dels objectius principals de la festa.

El color blau representa el que viuen les persones amb aquest trastorn, que pot ser brillant com el mar en un dia d’estiu o fosc com en una tempesta. Així descriuen des de l’associació el vincle entre el trastorn i el cromatisme, un estret lligam entre ambdós conceptes que ha inundat la identitat visual de l’acte.

16 espais de Barcelona acolliran diferents activitats, algunes obertes al públic general i d’altres centrades a les famílies d’Aprenem. Una visita al ZOO, una activitat familiar al Museu de Ciències Naturals, multi esports cooperatius o jocs sensorials a la platja són algunes de les activitats que 15 organitzacions oferiran durant la festa solidària.

Totes les entrades es poden reservar a través del portal web Ticketea.

Crida al voluntariat

L’entitat ha fet una crida de voluntariat pel diumenge 8 d’abril, necessària per a l’organització i producció de la festa. Les persones voluntàries donaran suport a les activitats programades als 16 espais de Barcelona, a la venda de merchandising de l’entitat i, en especial, a trencar els tòpics i mites que envolten el TEA. Les persones interessades poden dirigir-se a aprenem.atencio@gmail.com per demanar més detalls i rebre informació concisa sobre com col·laborar.

 

 

Recommended Posts