Premis Francesc Candel a entitats immigració29.06.2016 | Els Premis Francesc Candel volen reconèixer la tasca d’entitats i institucions que treballen per la integració a la societat catalana de persones estrangeres immigrades. Són convocats per la Fundació Carulla conjuntament amb la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Enguany s’atorgaran cinc premis, dotats de 3.000 euros cadascun.

Es poden presentar candidatures de projectes que afavoreixin la convivència, el coneixement del país, la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, i una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació. Les accions poden haver estat ja realitzades o fer part d’un projecte futur.

El jurat estarà composat per Andreu Domingo, Orland Cardona, Carles Duarte, Najat El Hachmi, Josep Gonzàlez-Agàpito, Núria Llevot, Sandra Rodríguez i Laia Tomàs, i el seu veredicte es donarà a conèixer al mes d’octubre.

El termini de presentació de candidatures amb aquest formulari d’inscripció finalitza el 20 de juliol. Per a més informació, consulteu les bases.

Recommended Posts