08.06.2020 | Organitza Edebé i Red Española de Aprendizaje-Servicio 

S’ha obert la convocatòria dels Premis Aprenentatge Servei 2020 per a projectes del curs 2018-2019 i 2019-2020 i s’hi poden presentar candidatures fins el 30 de setembre. Els premis estan adreçats a entitats socials, centres d’educació Infantil-Primària, ESOBatxillerat i Formació Professional i Ocupacional, que estiguin desenvolupant pràctiques d’aprenentatge servei.

Es volen reconèixer accions de servei a la comunitat (netejar un estany contaminat, oferir un concert en una residència d’avis, organitzar una cursa solidària, etcètera) que emprenen els alumnes de Primària, Secundària i Formació Professional i Ocupacional, a la vegada que enforteixen les seves aprenentatges en coneixements, habilitats, actituds i valors.

L’acte online de lliurament de premis tindrà lloc des de Càceres el divendres dia 11 de desembre, en el marc de la XIII Trobada Estatal Online d’Aprenentatge Servei.

Les tres entitats organitzadores, juntament amb l’Ajuntament de Cáceres, assumeixen la gestió global de la iniciativa i compten amb el suport de DKV Seguros, Obra Social La Caixa, Centre Nacional d’Educació Ambiental (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic), Fundació Ana Bella, Mullor SA, Educo, Torresco, Plena Inclusió, Esemtia, Fundació Princesa de Girona i OEI (Organització d’Estats Iberoamericans).

Inscripcions

Recommended Posts