Defensa ILP Habitatge18.04.2016 | El grup promotor de la ILP d’habitatge convoca la ciutadania a concentrar-se davant les seu del PP a tot l’estat avui dilluns, 18 d’abril d’abril a les 18.30 h, davant la possibilitat que el Govern en funcions de l’estat espanyol porti la Llei 24/2015 al Tribunal Constitucional, com ja ha fet amb normes d’altres autonomies.

La Llei 24/2015, fruit de la ILP d’habitatge, va ser aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya al mes de juliol. Aquesta normativa garanteix el reallotjament a les famílies que han patit un desnonament, obliga l’administració a augmentar el parc públic d’habitatge, dóna capacitat als ajuntaments per utilitzar pisos buits en propietat dels bancs i evita el tall de subministraments bàsics.

L’Observatori DESC, la PAH i l’Aliança contra la pobresa energètica fan una crida a tota la ciutadania per defensar els seus drets adquirits i alerten que les properes setmanes seran crítiques per evitar que se suspengui la llei. Aquesta acció s’emmarca dins la campanya La Llei 25/2016 no es toca!, per la qual ja es recullen adhesions.

Recommended Posts