20200218_Adama-futbol18.02.2020 | Organitza Nutrició sense fronteres i DigitalNomad

DigitalNomad ha engegat una campanya de crowdfunding a través de la plataforma Verkami per tal de poder dur a terme el documental ‘Adama’, una història real basada en l’últim conte solidari de l’A.E. Ramassà i el seu viatge al CREN, el centre que gestiona Nutrició Sense Fronteres a Gàmbia. Una història real de cooperació, somnis i solidaritat que transcorre a Gàmbia.

L’AE Ramassà és un club català de futbol amateur, pioner, que viatja des de fa anys a diferents països d’Àfrica per lliurar material esportiu i escolar, col·laborant amb les ONG locals, publicant llibres solidaris relacionats amb el país de destí i realitzant un partit benèfic entre clubs. El futbol, i l’esport en general, són les eines fonamentals de l’A.E. Ramassà, per ajudar, buscar la pau entre pobles i aportar felicitat.

L’objectiu del documental és donar visibilitat a la tasca humanitària i incansable que es fa des de moltes ONG a Àfrica, en aquest cas des del CREN i posar en valor la feina solidària de l’A.E. Ramassà a través del futbol.

El diners recaptats aniran destinats a la producció del documental i tot el que comporta. Des del viatge de gran part de l’equip a Gàmbia, lloguer de material audiovisual i la realització i postproducció del vídeo. Una altra part de les donacions aniran destinades a la producció i distribució de les recompenses. Des dels contes a la samarreta de l’A.E. Ramassà.

Les dates previstes per realitzar la gravació del documental ‘Adama’ són del 27 de març al 11 d’abril a Gàmbia.

Podeu fer les vostres aportacions fins el 8 de març.

 

Recommended Posts