Cartell Curs anual DDHH per una justícia global20.02.2017 | L’Institut de Drets Humans de Catalunya organitza el seu 35è curs anual de Drets Humans, enguany amb la justícia global com a eix vertebrador. Consta de 17 sessions teòriques a càrrec d’experts en la matèria i s’ofereix la possibilitat de fer unes pràctiques de sis mesos al Síndic de Greuges de Catalunya i tres visites d’estudi a la seu del Consell d’Europa i del Tribunal Europeu de Drets Humans a Estrasburg. Per optar a aquestes pràctiques, els estudiants han de presentar un treball sobre la defensa dels drets humans que serà valorat per un jurat format per persones expertes en aquestes temàtiques.

Paral·lelament es realitzaran quatre tallers a institucions de defensa dels drets humans i un espai d’intercanvi amb tres persones d’Amèrica Llatina el 17 de març a les 16h a LaFede.cat (Tàpies 3, Barcelona).

Les sessions tindran lloc de dilluns a dijous a partir de les 18h a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona (Mallorca 283). Les inscripcions estan obertes fins el 9 de març.

Més informació a cursdretshumans@idhc.cat

Recommended Posts