Formació teatre fòrum23.03.2016| La Xixa Teatre, Intercultura, l’associació Kaddu Yaraax, Col·lectiu I+ i la Casa Àsia organitzen la formació ‘Interculturalitat fent teatre fòrum: l’art de la multiplicació 4a edició’, adreçada a professionals que treballen amb joves des de l’educació social, l’ensenyament o el lleure.

Es tracta d’un curs gratuït de 85 hores, repartides en 4 mòduls que es desenvoluparan entre abril i novembre. L’objectiu és promoure la creació col·lectiva d’estratègies d’acció social per la convivència intercultural i la superació d’estereotips i prejudicis entre els i les joves.

Es treballaran tècniques innovadores d’intervenció social com el treball de processos, el teatre fòrum africà, l’incident crític i el reportatge comunitari, entre altres. El curs permetrà gestionar el lideratge d’espais de ciutadania activa amb el teatre com a eina de transformació social i personal. La formació conclou amb pràctiques i una màster class de teatre fòrum intercultural.

La formació s’emmarca en els projectes interculturals de l’Ajuntament de Barcelona i el projecte Youth for Youth del programa Erasmus+. Per conèixer millor l’equip docent i el curs, s’ha organitzat una xerrada informativa dimecres 30 de març de 19.30 a 20.30h a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190. Barcelona). També està disponible el programa complet.

Recommended Posts