20190926_Ciutadania-critica26.09.2019 | Organitza Cristianisme i Justícia, coorganitzat amb Entitats del sector social de la Companyia de Jesús a Catalunya

El curs ‘Transformació social i ciutadania crítica’ s’impartirà del 18 d’octubre a l’11 de gener a la seu de Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona).

Es tracta d’una formació sobre totes aquelles eines que ens ajuden a comprendre els canvis socials i polítics que s’esdevenen en el nostre món globalitzat.  Es dirigeix a persones compromeses amb la realitat del nostre món tant des de l’àmbit professional (treballadors i treballadores del tercer sector, treballadors socials, mestres, metges….) com també des de la condició de ciutadania (voluntaris, voluntàries, militants socials, activistes…). Persones que vulguin fer una anàlisi crítica de la realitat, però que no es conformin només amb les dades o el relat oficial, sinó que busquin enfocaments alternatius que toquin també la fe, les conviccions i les opcions de vida.

El curs es fonamenta en sessions presencials amb ponències i dinàmica participativa, en forma de tallers i es demana el compromís d’assistir a totes les sessions. A més es proposaran lectures a casa entre sessions i hi haurà una Aula virtual on es penjaran continguts, es farà el treball entre sessions i es facilitarà la interacció entre els participants.

Inscripcions

 

 

 

Recommended Posts