Curs sobre dret a l'habitatge28.06.2016 | La inscripció encara està oberta per a la 7a edició del curs sobre Dret a l’Habitatge, impartit per l’Observatori DESC dins del marc de l’escola d’estiu de la Diputació de Barcelona.

En aquesta ocasió, la formació es dedicarà a les polítiques per fer efectiu aquest dret bàsic a l’habitatge i als subministraments més enllà de l’emergència.

Al llarg del curs es reflexionarà i debatrà sobre el concepte d’habitatge digne, la pobresa energètica, la legislació actual i la intervenció en barris degradats, entre altres. Alguns dels especialistes que hi intervindran són Jaume Fornt, director de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya; Elisa Miralles, membre del grup promotor de la ILP d’Habitatge; Mònica Guiteres, de l’Aliança contra la Pobresa Energètica; Joana Mundó, d’Ecoserveis; Núria Pedrals exdirectora general de Qualitat de l’Edificació de la Generalitat de Catalunya; i Carme Trilla, presidenta de la Fundació Hàbitat 3.

La formació tindrà lloc entre el 4 i el 8 de juliol a l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix 7, Barcelona). La inscripció es tanca dimecres 29 de juny. Per a més informació, entreu al web de l’Observatori DESC.

Recommended Posts