20180626_jornada-niños-y-niñas-migrantes27.06.2018 | Organitza Asociación Infancia, Cultura y Educación i Consejo Independiente de Protección a la Infancia

El curs ‘Niños y niñas migrantes sin referentes familiares. Competencias profesionales para la intervención educativa’ tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de setembre a l’alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar. Està dirigit a professionals que treballin amb nens i nenes migrants sense referents familiars (educadors, psicòlegs, treballadors socials, tècnics de l’administració i persones en formació).

Els professors que impartiran el curs són Antonio Salvador Jiménez, professor de la Universidad de Sevilla i president del Consejo Independiente de Protección a la Infància, i Otman Ghannami, coordinador de projectes de prevenció a través de la inserció laboral i president de l’Asociación Infancia, Cultura y Educación.

La formació, de tres dies de durada es farà el dia 25 per la tarda, el 27 tot el dia i el 28 al matí. El preu de la inscripció, 190 euros, inclou l’allotjament i pensió completa.

Inscripcions fins al 31 d’agost. Per a més informació, truqueu al 687 938 449.

Recommended Posts