socialitzant_debat_discapacitat22.02.2017 | El mitjà digital Social.cat i la seu de la UVic-UCC a Granollers, Ugranollers, impulsen el segon col·loqui Socialitzant, amb un debat sobre la integració laboral de les persones amb discapacitat. La taula rodona, que compta amb la col·laboració de Grupo Sifu,  tindrà lloc demà dijous 23 de febrer a les 19 hores al Museu de Ciències Naturals de Granollers. Podeu inscriure-us a l’acte aquí i obtenir gratuïtament un dossier informatiu.

Sota el títol ‘La integració laboral de persones amb discapacitat: un horitzó llunyà?’, aquest serà el primer col·loqui d’un cicle de quatre jornades que s’organitzaran d’ara fins el juny. Versaran sobre diverses temàtiques relacionades amb el tercer sector social.

Context de la jornada i ponents
La integració laboral de les persones amb diversitat funcional s’ha convertit en els últims anys en una realitat sensible per a la societat. El 5,5% de la població catalana en edat laboral pateix alguna discapacitat reconeguda oficialment i només un 35,9% d’aquestes persones són actives. La taxa d’activitat d’aquest col·lectiu està creixent en els últims anys, però encara hi ha molt camí a recórrer per poder-la igualar a la de les persones sense discapacitat. Social.cat ha recollit totes les dades indispensables per conèixer aquesta realitat en un dossier.

Per abordar la temàtica complexa intervindran quatre ponents d’àmbits diferents:

  • Josep M. Orduña, exdirector de Recursos Humans de Nutrexpa i membre del Consell Assessor de la Fundació Projecte i Vida de Vic
  • Cristian Rovira, vicepresident de Grupo Sifu
  • Esteban Martínez, monitor d’equip en una empresa client de Grupo Sifu, centre especial de treball
  • Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya

Moderarà el debat la periodista del Social.cat Marina Force.

Recommended Posts