20180108_Economia-mes-humana08.01.2018 | Organitza Justícia i Pau i Fundació Joan Maragall i el Centre d’estudis Cristinanisme i Justícia

El dimarts 16 de gener a les 19h al Palau Macaya de Barcelona (Psg. Sant Joan 108) conclourà el seminari-debat ‘Realitat econòmica i desenvolupament humà integral’, amb la taula rodona ‘Propostes per una economia més humana‘. S’hi presentaran les conclusions del seminari, que ha tingut lloc al llarg de l’any 2017 amb la participació de diversos experts i representants d’institucions.

Aquest seminari ha contrastat la realitat de l’economia actual amb les orientacions i criteris que planteja la Doctrina Social de l’Església. L’actual model econòmic se centra a satisfer els desitjos de les poblacions més riques i això provoca grans efectes negatius als pobles i al planeta. La DSE defensa que cal repensar les estructures econòmiques, on es promogui la dignitat i el benestar de les persones.

Hi participaran Guillem López Casasnovas, catedràtic d’Economia de la UPF, Joan Majó, enginyer industrial i exministre d’Indústria i Alfred Pastor, professor emèrit del Departament d’Economia de l’IESE. Moderarà la sessió Joan Rigol, expresident del Parlament de Catalunya i la presidirà Mons. Joan Josep Omella, Cardenal Arquebisbe de Barcelona.

Inscripcions

Recommended Posts