Coberta publiccaió 'Debat sobre les transformacions socials'31.05.2017 | Publica Fundació Apip-Acam

El Servei de Publicacions de la Fundació Apip-Acam (editorial Hacer) acaba de publicar el número 40 de la  revista Políticas Sociales en Europa sota el títol  Debat sobre les transformacions de les entitats socials.

La celebració dels 20 anys de la revista Políticas Sociales en Europa va tenir lloc en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona el dia 11 de maig de 2016. Es va presentar el número 35-36 de la revista, Transformaciones de las entidades sociales en el marc d’un debat sota el mateix títol. Josep Ricou, Cristina Rimbau i Montse Font donaren la benvinguda i van fer balanç d’aquest vintè aniversari. Els dos grans temes tractats foren coordinats per Cristina Rimbau —les transformacions de les entitats socials a l’Estat espanyol— amb la participació de Susanna Vert, Sali Guntín i Fernando Fantova i per Ramon Nicolau —les transformacions de les ONG a Catalunya— amb les ponències de Teresa Crespo, Àngels Guiteras i José Leal. Aquesta publicació recull totes les intervencions i parlaments que van tenir lloc en aquella jornada.

Podeu trobar aquesta publicació a la vostra llibreria habitual.

Les entitats que ho desitgin poden demanar-nos un exemplar, gratuïtament, a través de l’adreça de correu hacer@fundacioapipacam.org

 

Recommended Posts