Dia internacional del Voluntariat a Tarragona10.11.2016 | La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) celebra el Dia Internacional del Voluntariat dissabte 26 de novembre de 18 a 19.30h al saló d’actes de l’ajuntament de Tarragona (Plaça de la Font 1). Durant la celebració es lliurarà el Premi Lluís Martí al Valor Social i el Premi Noble

Voluntariat i economia social

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i la presidenta de la FCVS, Francina Alsina donaran la benvinguda a l’acte que continuarà amb la projecció del vídeo ‘El voluntariat transforma la vida’. Posteriorment, Irene Borràs, fundadora de Causes.cat, oferirà la ponència ‘L’economia social’.

A continuació, es coneixeran els guardonats del Premi Lluís Martí al Valor Social i el Premi Noble. El Premi Lluís Martí, atorgat per la FCVS, premiarà una bona pràctica en economia social. D’altra banda, el Premi Noble, convocat pel Rotary Club de Tarragona en col·laboració amb la FCVS, reconeix els mèrits socials de les persones que més s’han esforçat en l’àmbit del voluntariat del territori.

L’acte conclourà amb l’actuació musical de l’Escola de Música de Tarragona i un còctel. Per a més informació, consulteu el programa complet. La inscripció prévia estarà oberta fins el 18 de novembre.

Recommended Posts