11.03.2011 | El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya celebra el Dia Mundial del Treball Social amb una sèrie d’activitats a partir del proper dimarts, 12 de març, en què tindrà lloc l’acte institucional i d’entrega de la Medalla d’Or 2013 (18:30h, Ateneu Barcelonès). Pilar Massana i Llorens és la guardonada d’aquest any.

En l’acte –que comptarà amb la presència de la consellera Neus Munté, la vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona Mercè Conesa i la tinenta d’alcalde Maite Fandos— hi participarà l’arquitecta i ex regidora de Ciutat Vella Itziar González, que oferirà una conferència sobre ‘El treball social i la construcció del llindar’.

Entre dimarts mateix i el 19 de març se succeïran diversos actes arreu de Catalunya, organitzats pel Col·legi:

• Tarragona, 12/03: conferència ‘Els serveis socials a la cruïlla? Una anàlisi a partir de l’índex de desenvolupament dels serveis socials’, a càrrec de Gustavo García Herrero, fundador i directiu de la Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales.

• Manresa, 18/03: conferència ‘Perspectives del sistema capitalista: diagnosi i alternatives’, a càrrec de Josep Manel Busqueta, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa.

• Vic: conferència ‘De la Renda Mínima a la Renda Bàsica: pensant alternatives a la crisi des del Treball Social’, a càrrec d’Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, i Mercè Ginesta, coordinadora de la Comissió de Serveis Socials Bàsics del Col·legi de Treball Social.

• Lleida, 19/03:  ‘Com desenvolupar la intel·ligència emocional en el context actual’, a càrrec de Francesc Jové, mestre llicenciat en Psicopedagogia i Història de l’Art.

• Tortosa, 19/03:  ‘El passat, present i futur del Treball Social’, a càrrec de Marita Ramírez.

Nota de premsa del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (PDF) 

 

Recommended Posts