Recull de les activitats de les entitats membres d’ECAS en motiu de la Diada de Sant Jordi.

Pinta el teu drac i escolta les llengües del barri
La parada de l’Associació Ibn Batuta a la Rambla del Raval (d’11 a 20 hores) endinsarà al món intercultural i plurilingüe amb llibres en diverses llengües del món,  cançons populars i contes escrits i il·lustrats per infants d’escoles de Barcelona i Tànger, lectures i àudios en català, àrab i amazic i el taller infantil ‘Construeix el teu drac’. A les 16.30 hores l’entitat oferirà un espectacle intercultural sobre la llegenda de Sant Jordi en el marc de la Diada de Sant Jordi a la Rambla del Raval, organitzada per la Fundació Tot Raval.

Roses solidàries de la Fundació IReS
La Fundació IReS repartirà roses solidàries a canvi d’un donatiu davant del Majestic Hotel & Spa, al Passeig de Gràcia de Barcelona, amb qui mantenen un acord de responsabilitat social. Els ciutadans podran adquirir una rosa i contribuir alhora amb una causa social entre les 8 del matí i les 8 del vespre. IReS també serà present per Sant Jordi a través de la campanya Una rosa per una causa -conjuntament amb el taller floral Bouquet- dirigida a les empreses. Nota de premsa (pdf)

Recicla Cultura amb Servei Solidari
Servei Solidari vendrà llibres infantils, novel·les i còmics de segona mà recollits des de fa setmanes a través de la campanya Recicla Cultura. La parada de l’entitat estarà situada a la Rambla Catalunya i els diners que es recullin ajudaran a finançar els cursos anuals de català, castellà i alfabetització de l’entitat.  Nota de premsa (pdf)

Regala somriures amb la Fundació Comtal
La Fundació Comtal participa activament de la Diada amb dues parades de roses al centre de Barcelona. Els joves del Centre Obert i les seves famílies es faran càrrec d’una parada oberta en horari de tarda al costat del Mercat de Santa Caterina. La segona parada estarà ubicada al costat de l’Hotel Condes de Barcelona (Passaig de Gràcia 73), que els cedeix les roses i una ubicació excepcional. Per participar-hi com a voluntari: comunicacio@comtal.org | 93 295 46 36 (Laura Herrero). + info

Jocs Florals amb ABD el 24 d’abril
L’Associació Benestar i Desenvolupament organitza la XVIII edició dels Jocs Florals del CAS de Sants, dimarts 24 d’abril a les 19 hores al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona. Les persones participants del Taller d’Activitats del CAS de Sants compartiran amb el públic assistent els relats breus que han elaborat. L’acte s’emmarca en les activitats de la Marató per la Pobresa de TV3 i la recaptació provinents de la venda de roses es destinarà al comptador de la Marató. Nota de premsa (pdf)

‘Petons perduts’, llibre benèfic amb el Casal dels Infants
Carlota Valls, l’autora del llibre infantil Petons perduts -presentat dijous- cedeix els beneficis derivats dels drets d’autor al Casal dels Infants, amb qui està vinculada des de fa més de 20 anys. Després de la presentació tindrà lloc un taller infantil de pluja de petons adreçat a infants dinamitzar per la il·lustradora del llibre, Andrea Zayas. Nota de premsa

Recommended Posts