29.11.2013 | Aquest cap de setmana se celebra la 1a Mostra Audiovisual sobre Discapacitat de Barcelona, DISDOC 2013, que té per objectiu donar visibilitat a treballs audiovisuals elaborats per entitats o persones al voltant de la realitat dels discapacitats. Dissabte i diumenge de 12 a 14 es projectaran als Cinemes Girona de Barcelona (Girona 175) els deu documentals finalistes en les categories d’Autor i Entitats. El jurat el formen una desena de personalitats del sector social, entre les quals s’hi compta la presidenta d’ECAS, Teresa Crespo; la presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector, Àngels Guiteras; i la degana del Col.legi de Treball Social de Catalunya, Núria Carrera.

Diumenge a les 12:30h es donarà a conèixer el veredicte i s’entregaran els guardons als projectes guanyadors. Entre els finalistes hi ha el documental Amb qui parlo?, de Maria Lluna Antúnez, i curtmetratges com Al llarg del camí les primeres empremtes, d’Alex Sisó; Quiero, de Bernat Gual; Vidas, de la Asociación Verdiblanca; o El desorden de los sentidos, de La Maleta de los Proyectos Culturales.

La mostra està impulsada per l’Aula d’Estudis Socials i compta amb la col·laboració de Dincat, ECOM, Salut Mental Catalunya i SICOM, entre altres.

 

Recommended Posts