festa solidària per l'esclerosi múltiple05.07.2016 | La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza el proper diumenge 10 de juliol una nova edició de la trobada solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple i proposa un bany col·lectiu a més de 600 piscines d’arreu de Catalunya, on també se celebren altres activitats lúdiques i festives.

Per al bon desenvolupament d’aquesta acció, la Fundació cerca persones voluntàries, que s’encarregaran de la venda de material, d’inscriure els participants i dinamitzar la capbussada simultània a les 12 del migdia. Les persones interessades a fer voluntariat en el ‘Mulla’t 2016’ hauran d’emplenar una fitxa o posar-se en contacte amb la FEM a través del telèfon 93.228.96.99 o per correu electrònic a msancho@fem.es.

Més enllà de participar el mateix dia del Mulla’t, també es pot col·laborar adquirint els productes oficials i associats a la campanya, com ara l’oli OleAurum, que destinarà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple sense cost afegit per al consumidor. El catàleg d’articles del Mulla’t conté tots els productes: bossa, necesser, gorra, samarreta i tovallola. Aquesta última es podrà comprar online a la web del Mercat Social de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Per últim, se celebrarà també per primer cop la Ruta del pa amb tomàquet als bars i restaurants associats al Gremi de Restauració de Barcelona.

Els fons recaptats es destinaran als projectes de la Fundació Esclerosi Múltiple per la millora de la qualitat de vida amb aquesta malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central a través del sistema immunològic. L’esclerosi múltiple afecta principalment les dones i és la segona causa de discapacitat neurològica en adults entre 20 i 40 anys.

Recommended Posts