Dos homes recullen bledes a l'hort19.12.2016 | El curs de manteniment d’horts urbans, centres de compostatge i jardineria, organitzat per ASSÍS Centre d’Acollida i la Fundació Solidaritat UB és reconegut com a diploma d’extensió universitària per la Universitat de Barcelona. D’aquesta manera, les persones sense llar que participin en la formació podran obtenir un diploma universitari i accedir als serveis que ofereix la Universitat de Barcelona als seus estudiants.

En aquest curs 2016-17 es desenvolupa la quarta edició del curs, en la qual el 22% dels alumnes són dones i la mitjana d’edat es troba en els 50 anys. El 42% dels alumnes que, a data d’avui, ha finalitzat aquest itinerari formatiu amb èxit des de la seva posada en marxa, han trobat una ocupació.

La formació és de 30 crèdits ECTS i està dirigida pel doctor Miquel Salgot de Marcay, professor titular de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. Forma part del projecte ASSÍSVerd, de promoció d’oportunitats laborals per a les persones sense llar i de la inclusió social real de les persones sense llar que desitgen incorporar-se de nou al mercat laboral. Així mateix, aquesta col·laboració s’emmarca en l’engegada del projecte de creació d’una escola d’agricultura social i urbana, per part de la Fundació Solidaritat UB.

Per a més informació, contacteu ASSÍS Centre d’Acollida a assis@assis.cat.

Recommended Posts