19.11.2013 | El Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars (CAPSiF) de la Generalitat, presidit per Teresa Crespo, ha incorporat en les darreres setmanes tres nous membres procedents de l’àmbit acadèmic i el tercer sector social: Júlia Montserrat, Carme Trilla i Manel Lecha.

Júlia Montserrat Codorniu és doctora en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, professora de polítiques socials a la Universitat de Girona i experta en l’anàlisi socioeconòmic de les polítiques del benestar. Entre els seus treballs s’hi compten un estudi de l’impacte econòmic de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i atenció a la Dependència i un sobre la dimensió econòmica de les organitzacions del tercer sector.

Carme Trilla Bellart és economista i ha estat sempre vinculada a l’àmbit de l’habitatge. Actualment és responsable del Servei de Mediació en l’Habitatge de Càritas, però anteriorment ha treballat tant al sector públic com al privat. Va ser Secretària d’Habitatge de la Generalitat entre el 2007 i el 2011.

Manel Lecha és president de la Fundació Mambré, impulsada el 2007 per quatre entitats que treballen en l’atenció i la integració social de les persones en situació d’exclusió social i, específicament, de les persones sense llar: Arrels Fundació, Assís Centre d’Acollida, la Companyia de les Filles de la Caritat i l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.

La resta de membres del CAPSiF són Carme Borbonès (secretària), Àngels Guiteras, Antoni Vilà, Enric Morist, Francesc Vilà, Paco Estellés, Ismael Palacín, Joan Subirats, Josefina Fernández, Mª Dulce Fontanals, Mercè Pérez Salanova, Ricard Zapata-Barrero, Salvador Busquets, Teresa Montagut i Xavier Puig.

Pàgina del CAPSiF al web de la Generalitat

La periodista Mònica Terribas entrevistarà demà a les 10 hores a Teresa Crespo al programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’.

 

 

Recommended Posts