Imatge cartell congrés sobirania tecnològica15.02.2016 | El 19 i 20 de febrer tindrà lloc a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB (C. Melcior de Palau, 140. Barcelona) el primer congrés de Sobirania Tecnològica. Aquest esdeveniment, convocat els dies previs a la celebració del Mobile World Congress, vol esdevenir un espai de reflexió sobre l’apoderament de la ciutadania a través del desenvolupament i ús de la tecnologia.

El Teb participa a l’apartat de networking, on presentarà el seu projecte global de transformació social a través de la participació, l’aprenentatge i la socialització des de les TIC. També proposarà un taller pràctic d’electrònica per a infants i joves amb LittleBits.

Es presentaran també els projectes d’Eticom – Som Connexió i ‘Nabu’, de Torus Governance Network. A més hi haurà una taula rodona amb expertes en tecnologia i gènere, i diverses xerrades sobre programari lliure, la privacitat a les xarxes, i la sobirania en infraestructures, entre altres. Richard Stallman, president de Free Software Foundation, parlarà sobre el “programari lliure en l’ètica i en la pràctica”.

Ja està publicat el programa complet del congrés amb els horaris. Us podeu inscriure a través d’un correu electrònic adreça al grup promotor del congrés.

 

Recommended Posts