Imatge 'Spray' de Gaelx16.06.2016 | Dilluns 20 de juny a les 11h tres grafiters de renom internacional confeccionaran un mural a la plaça del Poble Romaní de Gràcia en col·laboració amb diverses entitats del barri: l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (acidH), l’associació de la comunitat gitana de Gràcia, l’Associació de pares i mares de l’escola Univers, l’Escola de Vida Montserrat de l’acidH, l’Agrupació de petanca de Gràcia i la seu del districte de Gràcia.

La iniciativa vol contribuir a la millora estètica de la plaça, cohesionar i implicar diversos col·lectius que hi conviuen i plasmar de forma artística les fetes populars del barri. El Xupet Negre, Cesar Batulo i Konair són els tres artistes de sreet art encarregats de donar vida al mural basat en les festes del barri. Coneguts internacionalment, han omplert de color i vida els carrers de París, Berlín, Amsterdam, Nova York i Barcelona amb les seves creacions artístiques. Influenciats pel pop-art i la cultura del grafiti al carrer, utilitzen els conceptes i la denúncia social com a elements essencials del missatge gràfic en les seves creacions.

Aquest cop comptaran amb la participació de diferents col·lectius de Gràcia, que deixaran també la seva empremta i personalitat en el grafiti. El resultat vol ser un missatge de cohesió i germanor, que plasmi la tasca, les necessitats i les fites de tots els agents que intervenen al barri. Del 17 al 19 de juny, els tres artistes començaran a donar vida al mural, que el dilluns dia 20 es finalitzarà amb la participació de les diferents entitats que coordinen el projecte.

Nota de premsa (PDF)

Recommended Posts