20190214_Epicalab14.02.2019 | Organitza la Fundació Èpica

La Fundació Èpica de La Fura dels Baus ha creat el programa d’acompanyament per a la millora de la situació dels joves Èpica i Singular 2.0,  per tal que trobin feina o tornin al sistema educatiu.El curs s’impartirà del 25 de febrer al 12 de juliol en horari de tarda (de 16 a 20h).

Mitjançant aquest programa aprendran la metodologia “furera” i, a més, obtindran certificats per poder desenvolupar treballs verticals i d’altura, carretons, plataformes, estructures tubulars, etc. i els carnets i certificats professionals. A més aprendran tècniques d’imatge, música i so, il·luminació, aplicacions (apps), sensors, etc. i tot allò que pugui comportar muntar un espectacle.

Es tracta d’un programa subvencionat per la comunitat europea, el SOC i el ministeri, pel qual és gratuït. El mateix SOC recolza el projecte i facilita l’ocupació.

Està dirigit a joves de 18 a 29 anys inscrits al Programa de Garantia Juvenil i inscrits com a demandants d’ocupació, preferentment de Badalona i rodalies, que puguin gaudir del procés, i sobretot, que tinguin necessitat de trobar feina. Els joves en surten apoderats i gaudint d’experiències d’èxit.

Per tal d’inscriure-us-hi, adreceu-vos a soc@epicalab.com explicant com has sabut del projecte i per què hi vols participar.

 

 

Recommended Posts