Exposició fotogràfica ‘La imatge del meu JO’ de Projecte Home

Inici / les entitats informen / Exposició fotogràfica ‘La imatge del meu JO’ de Projecte Home

20180720_Expo-fotos-Projecte-Home20.07.2018 | Organitza Projecte Home Catalunya

El centre de Montgat de Projecte Home (Riera de Sant Jordi 151) acull aquests dies l’exposició ‘La imatge del meu JO’, una mostra d’autoretrats dissenyada i elaborada pels nois i noies de Projecte Jove. Aquesta exposició és el resultat artístic d’un treball d’autoconeixement i autoestima en què s’ha utilitzat l’autoretrat manipulat com a eina terapèutica per tal de millorar l’acceptació d’un mateix.

L’exposició estarà oberta fins a finals d’any.

Contacteu-nos

No es llegible? Recarrega-ho captcha txt
20180719_Verkami-open-your-bordersFoto de família amb representants de les federacions membres i de les institucions presents a l'acte.