20161202_limits-acidh02.12.2016 | Des d’ahir i fins el proper 16 de desembre, la sala Setba Eixample (Consell de Cent 335, Barcelona) acull l’exposició ‘Límits’, de Núria Guinovart. Els beneficis de les entrades es destinarà als projectes d’acidh amb persones amb intel·ligència límit (IL).

En aquest sentit, l’exposició parla dels itineraris vitals de persones amb IL, i de les seves particularitats pel desfasament entre l’edat cronològica i la mental, que els fa aliens a les capacitats i interessos de les persones de la mateixa edat, que s’accentua a partir de l’adolescència.

La intel·ligència límit i l’art

‘Límits?’ posa sobre la taula aquests sentiments dissonants, on la innocència roman dins d’un cos d’adult. Algunes de les obres han estat creades per l’artista i un grup de persones usuàries d’acidH, amb la col·laboració de persones voluntàries en diversos tallers, amb una finalitat integradora i  educativa per a persones amb IL i/o Discapacitat Intel·lectual Lleu (DI).

L’horari per visitar l’exposició és de 10h a 14h pel matí i de 16h a 18h per la tarda. Per a més informació, contacte acidH a acidh@acidh.org.

Recommended Posts