Exposició solidària Arrels12.12.2016 | Arrels Fundació i la cafeteria Babèlia Books&Coffee organitzen l’exposició #ningúdormintalcarrer, que es podrà visitar gratuïtament fins al proper 14 de gener al carrer Villarroel 27 de Barcelona.

Per crear la mostra s’ha fet una crida a artistes de diverses disciplines (il·lustració, fotografia, pintura, etc.) per a què donessin les seves obres. Per col·laborar-hi es pot adquirir alguna de les obres exposades, o donar una obra durant el període que duri l’exposició. Per a més informació, escriviu a hola@babeliabcn.com.

Exposició solidària i nova campanya per les persones sense llar

Els diners que es recaptin es destinaran als projectes de suport per a persones sense llar d’Arrels. Aquesta iniciativa se suma a la nova campanya de la fundació, #ningúsenseclau, per la qual es poden intercanviar claus per clauers de fusta fets per les persones ateses per l’entitat. Les claus recollides serviran per una futura acció de sensibilització sobre la situació de les 941 persones que actualment dormen al carrer a Barcelona.

Recommended Posts