20190923_Festivak-Esperanzah23.09.2019 | Organitza Festival Esperanzah SCCL

El Festival Esperanzah! celebra la seva onzena edició amb un projecte més útil socialment: aportarà més recursos a projectes d’impacte social, reforçarà la seva aposta per l’economia solidària i per la feminització de la nostra societat. Tindrà lloc de l’11 al 13 d’octubre al Parc Nou Riu Xúquer d’El Prat de Llobregat

Seguint l’estela de l’any passat, Esperanzah! vol visibilitzar el paper de la dona en la música. La Banda Futura, integrada per set de les millors instrumentistes que veuràs en acció, tornarà a ser la formació estrella de Esperanzah! és Muher.  Amparanoia, pionera del mestissatge, serà, de nou, qui porti la batuta d’un concert que comptarà amb diverses veus convidades. De moment, se’n coneixen dues: la cantautora cubana Markia Serra i La Shica, que repeteix després de l’èxit de l’any passat amb el seu animat còctel de cobla i rap.

D’altra banda, el Festival Esperanzah! s’ha constituït com a cooperativa amb més de 270 persones sòcies fundadores i un capital social de 58.000 euros. El festival -i festa de l’economia solidària- d’El Prat del Llobregat pren així un nou impuls com a Festival Esperanzah SCCL, una cooperativa de sense afany de lucre que fins a la data compta amb 276 persones sòcies fundadores (55 empreses o entitats i 221 persones físiques). A l’assemblea es van aprovar els estatuts i el consell rector per majoria absoluta. El Festival Esperanzah SCCL, s’ha constituït com a cooperativa de segon grau, gràcies a l’impuls de les cooperatives que formen part de l’ecosistema de l’economia social i solidària del Prat de Llobregat com Llobregat 47 SCCL, Som Gestió, La Fundació Esperanzah o la pròpia Gats.

Si us voleu fer SÒCIES entreu a coop.esperanzah.es o escriviu-nos a coop@esperanzah.cat

Gràcies al voluntariat i a la cooperació amb administracions públiques i empreses, l’Esperanzah! pot destinar el 100% de l’import de les seves entrades i excedents a projectes d’alt impacte social, cultural, comunitari o ambiental.

Recommended Posts