Cartell Festival de curtmetratges MetropoL'His05.09.2017 | Organitza JIS Joves per la Igualtat i la Solidaritat

S’obren les inscripcions per participar al Festival MetropoL’His GlobaL’H de L’Hospitalet, un referent consolidat de l’àmbit cinematogràfic de la ciutat, dirigit per Joves per la Igualtat i la Solidaritat i impulsat per l’àrea de Joventut i el Programa de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Es tracta de la 12ª edició del MetropoL’His, en què joves companyies poden participar en la gravació d’un curtmetratge en 48h. Les tres premisses que han d’aparèixer a tots els curts s’anunciaran el 20 d’octubre al centre comercial Gran Via 2. Els participants hauran de dissenyar, representar, gravar i editar un curtmetratge en un sol cap de setmana. Una acció o un objecte, una frase i una localització de L’Hospitalet serà allò que unirà totes les obres, que cada una incorporarà a la seva manera.

D’altra banda, és la 4ª edició del GlobaL’H, on es dona suport a curtmetratges d’arreu del món que en el llenguatge audiovisual apropin els valors de la cultura de pau, la convivència i els Drets Humans. Aquesta categoria es caracteritza per un recull d’obres d’altíssima qualitat tècnica i artística que interpel·len i fan reflexionar sobre tot allò que te a veure amb la justícia social.

Calendari

  • Presentació Festival i premisses: 20 d’octubre a les 18 h al centre comercial Gran Via 2 (Avinguda Gran Via 75, L’Hospitalet)
  • Rodatge de curts en 48 hores: 20, 21 i 22 d’octubre
  • Recepció de curts de la categoria GlobaL’H: fins el 10 d’octubre a les 14 h
  • Gala final: divendres 10 de novembre a les 20 h als cinemes Filmax Granvia (dins del centre comercial Gran Via 2)

Bases

Inscripcions

Recommended Posts