20180117_Fira-Lafede17.01.2018 | Organitza Lafede.cat

‘Fes una volta i #Tornacanviada’ és el lema de la Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional que tindrà lloc el 27 de gener a la Plaça Pere Coromines de Barcelona de 11h a 15h. En la seva cinquena edició, hi participaran 14 entitats federades amb propostes per a més de 25 països.

Les organitzacions participants  al presenten propostes d’estades solidàries, camps de treball, acompanyament internacional o turisme responsable. La Fira és una bona oportunitat per conèixer durant un matí i de primera mà les propostes de les diferents organitzacions i també per resoldre dubtes i inquietuds de cara a la planificació d’un viatge, la formació prèvia o els requisits necessaris.

Les 14 ONG participants ofereixen experiències de voluntariat a Àfrica (a Camerun, Ghana, Uganda, Senegal, Congo, Kènia, Moçambic, Madagascar, Chad, Gàmbia, Ruanda i República Unida de Tanzània); Amèrica Llatina (a Mèxic -Chiapas-, Guatemala, El Salvador, Nicaragua, República Dominicana, Argentina, Brasil, Paraguai, Equador, Bolívia, Hondures, Colòmbia, Perú, Xile, Filipines i Veneçuela) i Àsia ( a Índia, Filipines, Nepal, Líban i Palestina).

A més, l’espai  de micro obert, ‘Dona’m veu!’ubicat a la mateixa plaça, permetrà que voluntaris i voluntàries de les organitzacions expliquin les seves vivències de voluntariat internacional per tal d’apropar la realitat dels països i organitzacions locals amb què es treballa. Lafede.cat ha creat també una llista de reproducció al seu canal de YouTube amb vídeos de voluntariat de les entitats.

Entitats participants: Acció Solidària i Logística (ASL), Associació Catalana per la Pau (ACP)Brigades Internacionals de Pau, Enginyeria sense fronteresFundación Internacional de Solidaridad Compañía de María (FISC)Fundació InterRed Catalunya, Fundació ComparteFundació ProideNutrició sense fronteresOxfam intermón – VolpaSED CatalunyaServei Civil InternacionalSetem Catalunya i VOLS.

Recommended Posts