habitatgepolitiquessocials24.05.2016 | Aquest dijous, 26 de maig, se celebra la Jornada del Fons d’habitatge de lloguer destinat a polítiques socials (programa en PDF) amb la finalitat de fer visible el fons i demostrar la necessitat d’aconseguir el compromís per part de tots els implicats de la incorporació del major nombre d’habitatge possibles i dirigida a representants d’Ajuntaments, entitats financeres i entitats socials. Tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Casa del Mar (Albareda 1, Barcelona) de 9.30 a 13h.

La jornada –organitzada per la Plataforma per al Dret a l’Habitatge i el Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya–, inclourà dues taules rodones: ‘Funcions i responsabilitats de les administracions locals’ i ‘El paper de les entitats financeres en el lloguer social’. A la primera hi participaran les administracions locals de Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Girona, Terrassa i Mataró, i a la segona hi intervidran representants de Bankia, La Caixa, Banc de Sabadell i el BBV.

Cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a ahc.comunicacio@gencat.cat facilitant les següentsdades: nom i  cognoms, organització i correu electrònic.

 

Recommended Posts