Curs sobre asil i drets humans17.02.2016 | La cinquena edició d’aquest curs, organitzat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), tindrà lloc de l’1 al 16 de març, en horari de 18.00 h a 21.00 h, en la sala d’actes de Lafede.cat (C.Tàpies 1-3, Barcelona).

El curs, dividit en tres mòduls, tindrà com a eix la protecció internacional de les persones que es veuen obligades a deixar el seu país en desplaçaments forçosos. S’estudiarà l’evolució del dret d’asil principalment a la Unió Europea i a l’Estat espanyol i la detecció de casos que necessiten aquesta protecció. També s’estudiaran bones pràctiques en l’acollida i l’acompanyament psicosocial de les persones nouvingudes.

Les 10 sessions de la formació seran impartides per professionals de l’àmbit, com ara David Bondia, president de l’Institut Català dels Drets Humans, Carles Feixa, catedràtic d’Antropologia Social de la Universitat de Lleida o Estel·la Pareja, directora de la CCAR.

Us podeu inscriure enviant un correu electrònic a cursos_ccar@cear.es, adjuntant el vostre currículum. Hi ha descomptes per estudiants i persones en situació d’atur.

Recommended Posts