20180813_cursos_colectic13.08.2018 | Organitza Colectic. Tecnologia per la transformació social

Per facilitar l’aposta de les entitats del tercer sector per la comunicació social i la sobirania tecnològica, Colectic ofereix càpsules formatives en línia sobre eines de gestió de programari lliure, el gestor de continguts WordPress per a la creació de pàgines web i la comunicació associativa mitjançant les xarxes socials. Es tracta de formacions online de quatre o sis hores de durada adreçades a treballadors i voluntaris d’entitats socials que es poden seguir del 17 al 30 de setembre de 2018. Els tres cursos estan reconeguts pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s’impartiran a través de l’aula virtual d’aquest programa; tenen un cost de cinc euros cadascun.

Objectius i continguts de les càpsules:

  • WordPress per a entitats i persones voluntàries: les persones participants podran dissenyar l’estratègia web de l’entitat, identificar objectius comunicatius per a la pàgina web i conèixer funcionalitats i extensions específiques per a organitzacions no lucratives.
  • Periodisme digital: adaptació del contingut que generen les entitats a les característiques de les xarxes socials i adequació del missatge per fer-lo arribar als seus destinataris.
  • Eines de gestió i programari lliure: acostament a les diferents llicències privatives i lliures de programari i de continguts, les alternatives lliures i obertes de programari per al dia a dia de les entitats, i les estratègies de canvi a programari lliure.

+ info i inscripcions al web de Colectic

Recommended Posts