30.09.2017 | Organitza la Fundació Bayt Al-Taqhafa

La Fundació Bayt Al-Taqhafa organitza els següents cursos de formació:

Prepara’t per una entrevista laboral | 4 i 6 d’octubre de 10 a 12:30h
Per evitar que en una entrevista et sorprenguin amb alguna pregunta complicada, és recomanable anar ben preparat/a i comptar amb eines que t’ajudin a sortir del pas i no quedar-te en blanc.

Coach laboral | 18 d’octubre de 17 a 19.30h
Aprendràs, amb l’ajuda d’una experta i de forma teòrica i pràctica, eines i tècniques de coaching que t’ajudaran a superar les teves pròpies limitacions, a treure el màxim partit al teu potencial i a ser més efectiu en la recerca de feina.

ACTIC nivell bàsic | dimarts i dijous de 10 a 14h
Curs preparatori per a l’examen de l’ACTIC, el certificat acreditatiu de la competència digital. La durada del curs és flexible i s’adapta a les necessitats de cada participant.

Carnet de carretoner/a | 25 d’octubre de 10 a 13h i 28 d’octubre de 8 a 14h 
Curs que ofereix formació teòrica (3h) i pràctica (8h) per obtenir el carnet de carretoner, homologat a nivell nacional.

Desmuntant les factures del gas i l’electricitat | 30 d’octubre de 17 a 18.30h
T’agradaria entendre les teves factures de gas i electricitat? Saps quines opcions tens a l’hora d’escollir?  Tens més potència contractada de la que necessites? Porta les teves factures i aprèn com estalviar!

Manipulador/a d’aliments | 16, 18 i 20 d’octubre, de 10 a 14h 
Aquest curs vol oferir tota la formació necessària a totes aquelles persones que, per raó de la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments. Certificat amb validesa per 4 anys a tot Espanya.

Carnet de controlador/a d’accessos | 6 i 8 de novembre de 10 a 14h i 13 i el 28 de novembre de 16 a 21h
Des Bayt al-Thaqafa oferim aquest curs a les persones d’origen immigrant de forma preparatòria al curs oficial per obtenir el carnet professional de Personal de Control d’Accessos (PCA) perquè puguin entendre i aprofitar millor els continguts del curs i, així, facilitar l’obtenció del carnet.

 

 

Recommended Posts