20170512_Formacions-voluntaris12.05.2017 | La Federació Catalana de Voluntariat Social, a través de L’aula del voluntari, ofereix diferents formacions durant els mesos de maig i juny:

  • Comunicació i assertivitat en l’acció voluntària: Saber comunicar-se i fer-ho de manera assertiva és una de les capacitats fonamentals per a poder desenvolupar la tasca voluntària. S’ensenyaran tècniques comunicatives i estratègies per a millorar la comunicació i incorporar l’assertivitat en la teva acció voluntària. (Barcelona 22 i 23 de maig, Lleida 2 i 3 de juny, Girona 20 i 22 de juny).
  • L’escolta activa en l’acció voluntària: Saber escoltar és una de les capacitats fonamentals per a poder desenvolupar la tasca del voluntariat. Aquest curs aprofundeix en l’escolta activa i en les tècniques i recursos per a poder-la desenvolupar en el marc de l’acció voluntària (Barcelona 12 i 14 de juny, Tarragona 2 i 3 de juny).
  • Responsables de voluntariat: En el marc de la gestió del voluntariat, l’acompanyament dels voluntaris que col·laboren a l’entitat és cabdal per a motivar el voluntariat i garantir-ne la continuïtat, a la vegada que permet vetllar per la qualitat de la tasca que està realitzant. Aprofundir i aportar eines per a fer el seguiment i l’avaluació del voluntariat com una eina de motivació i qualitat és el que pretén aquest curs amb l’objectiu que els responsables de voluntariat puguin incorporar noves idees i millores en aquesta fase de gestió del voluntariat (Barcelona 27 i 29 de juny i 4 de juliol).

El preu de les formacions és de 8€ per a membres de les entitats sòcies i de 15€ per a la resta.

Més informació a formacio@voluntaris.cat.

 

Recommended Posts