14.11.2019 | Nota de premsa de Fundació Comtal

  • L’objectiu és aconseguir que totes i tots els infants, joves i famílies sense recursos que atenen en el districte de Ciutat Vella puguin gaudir del Nadal que es mereixen.
  • Més de 219 infants, joves i famílies rebran regals. També gaudiran de sortides i activitats lúdiques, gràcies al suport e implicació de donants, empreses, escoles i organitzacions.

10 de novembre del 2019

Un any més, la Fundació Comtal impulsa la campanya solidària de Nadal per a que infants, joves i famílies sense recursos visquin el Nadal amb il·lusió independentment de la situació familiar i/o econòmica que tinguin a casa.

L’objectiu és aconseguir que els seus somnis de futur es puguin fer realitat i poder, entre tots i totes, ajudar-los a allunyar-se de l’exclusió social i la pobresa.

Per aconseguir-ho, llancen una crida a empreses, escoles i particulars perquè donin, s’impliquin i aportin el seu granet de sorra.

  • Finançant sortides d’oci educatiu perquè puguin gaudir d’activitats culturals, lúdiques i saludables i per, al mateix temps, potenciar les seves habilitats de socialització i convivència. A partir del mes de gener, i gràcies a la implicació de totes les persones que es sumin a favor de la campanya, podran anar al teatre, al salting o al cinema.
  • Recollint aliments perdurables. Els aliments es repartiran durant l’any a 9 joves sense suport familiar que viuen a l’àrea residencial de l’entitat i als tallers i cursos de cuina saludable que organitzen per a infants, joves i famílies.
  • Regals i jocs lúdics. Tots els regals han de ser nous i sense embolicar, i es repartiran en la celebració de la festa dels Reis. Per ampliar informació de la campanya fes clic aquí.

Dades de la campanya de l’any passat:

 Al 2018 van participar 24 escoles, empreses i organitzacions. Més de 67 persones es van apropar a la Fundació Comtal per portar aliments, regals i per col·laborar econòmicament per fer possibles les sortides. Es van beneficiar 130 infants, adolescents i joves.

A la Fundació Comtal, convençuts que tothom es mereix una oportunitat, lluiten per canviar el futur dels que tenen menys recursos per millorar la seva qualitat de vida més enllà de la seva procedència, situació econòmica, social i/o familiar.

Al darrer curs van atendre a 2.144 infants, joves i famílies amb dificultats, però queda molt per fer. Perquè, per a aquestes persones, el millor regal de Nadal és un nou futur, un futur lluny de l’exclusió i la pobresa.

Per a més informació, podeu dirigir-vos a:

Maria José Rubio: comunicacio@comtal.org. Tels. 609 734 340 i 93 295 46 36

Recommended Posts