Hackató d’economia feminista, 14 de juny

Inici / Tercer sector al dia / Hackató d’economia feminista, 14 de juny

20190604_Hackato-economia-feminista04.06.2019 | Organitza Fiare Banca Ètica

Fiare Banca Etica organitza un laboratori d’idees: la Hackató d’Economia Feminista el divendres 14 de juny de 10 a 17h al Centre Cívic del Convent de Sant Agustí (Comerç 36, Barcelona). La iniciativa segueix l’estela d’altres hackatons organitzats pel grup Banca Etica en el seu 20è aniversari que han orbitat en temes diversos com l’urbanisme, el món laboral, innovació social o economia col·laborativa.

La jornada pivota al voltant de sis projectes: Femmefleur, Matriu, Enruta’t, La Clara Comunicació, Voltes i l’Observatori IQ, entitats involucrades en àmbits com l’educació, la formació, l’assessorament, la comunicació, la salut o l’arquitectura, entre d’altres, i on exerceixen la seva activitat amb perspectiva de gènere i trencant rols i rutines androcèntriques.

Per participar-hi s’ha de tenir menys de 35 anys i voler col·laborar en el desenvolupament dels sis projectes esmentats, en tallers participatius on es podrà argumentar, debatre les seves idees, perspectives i intercanviar coneixements.

Inscripcions

 

Contacteu-nos

No es llegible? Recarrega-ho captcha txt
20190604_Fer-visible-invisible20190604_Motxilla2019