Skip to content

Jornada Treball Social amb Infància i Famílies04.05.2017 | La Comissió d’Infància i Família del Col·legi de Treball Social de Catalunya organitza la III Jornada de Treball Social amb Infància i Famílies. Intercanvi de bones pràctiques. Adolescència i Treball Social: prevenció, acompanyament i intervenció,  el proper 12 de maig de 9 a 14h a La Sala de l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix 7, Barcelona).

Aquesta jornada està adreçada a professionals del treball social i d’altres disciplines i posa la mirada en els adolescents, sovint eclipsats per la infància a nivell polític i assistencial.

Es vol compartir i reflexionar sobre el rol que juga l’adolescent en el moment actual i com, des del treball social i sumats a altres disciplines, es col·labora en projectes d’atenció dirigits exclusivament a aquest col·lectiu en diferents circumstàncies i situacions.

Com a comú denominador en tots aquests contextos, la ponència inaugural del Dr. Javier Elzo, catedràtic emèrit de Sociologia de la Universidad de Deusto, aportarà una visió generalitzada sobre quin ha de ser el lloc dels adolescents en la societat actual.

Programa | Inscripcions