Cartell Conferència Acord Ciutadà 201719.05.2017 | Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva organitza la Conferència ‘Garantir la cobertura de les necessitats essencials‘ el 30 de maig a les 10h a la UPF Barcelona School of Management (Balmes 132-134, Barcelona).

Aquesta conferència s’emmarca dins del Projecte Tractor Barcelona Garantia Social i serà un espai per a presentar els diversos treballs elaborats pel Projecte Tractor, focalitzant-se d’una manera especial en l’àmbit del dret a l’alimentació. El Projecte Tractor pretén garantir a les persones de la ciutat la cobertura de les principals necessitats bàsiques en relació al dret a l’alimentació i l’accés als subministraments bàsics amb criteris de dignitat

Inscripcions obertes.

Informe Assemblea 2017

D’altra banda, també ha publicat l’informe de l’Assemblea anual 2017, celebrat el passat 29 de març. L’informe descriu el desenvolupament de l’Assemblea Anual de l’Acord Ciutadà 2017 i recull les principals idees i reflexions exposades. Durant l’acte es va fer balanç de l’activitat realitzada per l’Acord durant el 2016 i es va debatre i treballar l’Estratègia d’inclusió social i de reducció de les desigualtats de la ciutat.

 

Recommended Posts