Formació Femarec27.07.2016 | Femarec ha obert inscripcions per diversos cursos de formació ocupacional adreçats a persones en situació d’atur i joves sense el títol d’ESO que començaran al setembre.

Les formacions per persones a l’atur o en procés de millora de feina són d’activitats auxiliars de magatzem i de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials. Totes dues tenen una durada de 230 hores i començaran la primera setmana de setembre. Aquests cursos permeten l’obtenció del Certificat de Professionalitat homologat pel SOC.

D’altra banda, Femarec també ha programat cursos PFI (Programes de Formació i Inserció) per a joves entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el títol de l’ESO. Aquests són d’auxiliar en activitats d’oficina i serveis administratius, i d’auxiliar de comerç i atenció al públic (per a joves amb discapacitat).

La formació és subvencionada i pretén millorar l’ocupabilitat de l’alumnat en àmbits laborals concrets segons les necessitats i habilitats de cada estudiant. Per a formalitzar la inscripció i obtenir-ne més informació, escriviu a dpch@femarec.cat o truqueu al 93 243 72 72.

Recommended Posts