Postgrau emprenedoria social UVic14.12.2016 | Davant l’expansió dels principis de l’emprenedoria social, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i la Universitat de Porto, ofereixen conjuntament un postgrau sobre aquest model, dins del qual l’impacte social, mediambiental i/o cultural estan al centre de l’activitat econòmica.

L’objectiu de la formació és conèixer l’encaix de l’emprenedoria social dins del tercer sector i l’economia social, el desenvolupament d’estratègies empresarials i de finançament, i analitzar el context social i ecològic per determinar el paper de l’emprenedoria social com agent actiu en el territori i des de diversos àmbits: social, institucional, legal, ambiental i econòmic.

El postgrau és semipresencial i s’adreça principalment a professionals dels àmbits socials i de la salut, del món de l’empresa, i professionals de la custòdia i del desenvolupament del territori. Es desenvoluparà del 13 de gener de 2017 al 16 de desembre de 2017, amb una durada lectiva de 42 hores. El termini per inscriure’s finalitza el 23 desembre. Per a més informació, entreu al web de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i mireu aquesta entrevista a Salvador Simó, director del prostgrau, realitzada per OLOT TELEVISIÓ.

Recommended Posts