20190617_Curs-dinamitzacio14.06.2019 | Organitza Fundació Marianao

L’edició 2019 del Curs de Dinamització juvenil de la Fundació Marianao s’impartirà del 25 de juny a l’1 de juliol a l’Espai Mercè Rodoreda (Pl. Mercè Rodoreda 5, Sant Boi de Llobregat). El curs és gratuït i consta de 5 sessions en horari de 10 a 14h i el cap de setmana del 29 i 30 de juny d’estada a una casa de colònies.

Aquesta formació està dirigida a joves d’entre 15 i 21 anys de Sant Boi i busca dotar-los d’eines que facilitin la seva participació i que afavoreixin el lideratge de projectes socials i activitats autogestionades a partir de l’anàlisi i la detecció de necessitats socials al territori.

Al llarg del procés de formació i descoberta, els joves treballen aspectes claus en el marc de l’anàlisi de la realitat, la participació i el lideratge juvenil. A partir de dinàmiques, espais de reflexió i visites a recursos i serveis de la ciutat, els joves aprenen sobre el rol dels dinamitzadors i la creació de projectes socials i activitats.

Per a més informació i inscripcions adreceu-vos a esferajove@marianao.net o bé per missatge via WhatsApp al 643 965 071.

Recommended Posts