20180619_Itineraris-Obertament19.06.2018 | Organitza Obertament

Obertament ofereix mòduls formatius per la lluita contra l’estigma a les taules de salut mental i espais de coordinació.

Per tal de facilitar l’extensió de la lluita contra l’estigma en salut mental arreu de Catalunya, Obertament ha dissenyat uns itineraris de formació i acompanyament adaptables per a diversos públics i necessitats.

Amb els itineraris antiestigma es busca garantir uns coneixements i unes habilitats a partir de les metodologies emprades per Obertament, però també consolidar certes competències i aportar recursos i eines complementàries perquè tothom qui hi participi pugui assolir un nivell d’expertesa i protagonisme més alt en relació a la lluita contra l’estigma. Tot plegat, els itineraris es desenvolupen sempre amb l’acompanyament permanent d’Obertament, que estarà present per resoldre qualsevol dubte i adaptar les formacions a les necessitats d’aquelles persones i institucions que les rebin.

Cada mòdul està pensat per tractar un tema concret que té pes específic en la lluita contra l’estigma, i es poden agrupar en diferents paquets segons l’objectiu. Depenent de l’enfocament que se li vulgui donar a l’itinerari i els públics als quals estigui destinat, poden existir diversos programes.

Durant el període de participació als itineraris antiestigma, també existeix la possibilitat de rebre assessorament per part d’Obertament, així com d’accedir a recursos i materials de suport que complementin les formacions.

Totes aquelles taules de salut mental, així com institucions, entitats, serveis i col·lectius vinculats o que en formin part i estiguin interessades en realitzar itineraris formatius antiestigma al seu territori, poden contactar amb Obertament escrivint un correu a la Maria Lomascolo, tècnica de Projectes, al mail mlomascolo@obertament.org.

Recommended Posts