jornada sobre infants i adolescents no acompanyats03.11.2016 | El Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya organitzen la jornada Infants i adolescents estrangers no acompanyats: Una realitat. Un repte. Un debat. Tindrà lloc dijous 17 de novembre al convent de Sant Agustí (Comerç 36, Barcelona).

El repte d’acollir infants i adolescents no acompanyats

Aquesta jornada vol valorar la política d’intervenció que despleguen les diferents institucions amb competències envers infants i joves que fugen del seu lloc d’origen per cercar una millor realitat i futur. Les educadores i els educadors socials que treballen amb aquests perfils es plantegen si l’acompanyament per la seva integració social és un repte realista, entre altres qüestions, pels recursos de què es disposa.
A la jornada hi participaran especialistes d’entitats d’ECAS com ara Albert Parés, advocat social de l’Associació Noves Vies; Karmele Equiza, de la Fundació Adsis – Centre Casc Antic; i Loli Rodríguez, presidenta Fundació Idea, entre altres.
El programa complet està disponible en PDF. L’aforament està complet, tot i que s’admeten inscripcions a la llista d’espera. A les xarxes socials s’utilitzarà l’etiqueta #NoAcompanyats per a la difusió dels continguts de la jornada.
 

Recommended Posts